Culinaire reportage voorjaar en Pasen in Jumbo magazine april 2018

 

In het lentenummer van Jumbo staan acht groenterecepten. Gericht op het voorjaar met een focus op groenten.
Hiermee laat Jumbo zien dat er zoveel mogelijk is met speelse en verrassende groenten.

 

Thema was het culinaire voorjaar en Pasen.

In deze reportage laat ik diverse frisse gerechten en recepten terugkomen, volledig gericht op groenten.

Mijn passie voor het koken en de keuken kon ik in deze reportage volledig etaleren. Altijd vanuit mijn missie: gezond eten voor iedereen in een handomdraai op tafel.

 

De leuke en fijne reacties nadien waren allen lovend.

 

Wil je ook weten wat ik wil bereiken?

 

Lees hier het volledige interview




Mijn idee kan uw culinair succes zijn

 

Graag nodig ik u uit om samen te werken aan nieuwe inspirerende recepten voor de consument. Het zit hem in de eenvoud om meervoudig succes te boeken!

Ja, ik ben heel benieuwd en wil graag in gesprek om te sparren over nieuwe ideeën of producten!

De deur staat voor u open, ik maak graag tijd vrij voor een goed gesprek en koffie.

 

Culinaire groet,

 

Yolanda

 

YolandavanderJagt_2