Groenten leidend laten worden in de produktontwikkeling van food toeleveranciers

 

In mijn vorige culy updates heb ik de lancering van YOVEGGIEWORLD toegelicht. Daar heb ik veel positieve reacties op gekregen. In deze culi update licht ik toe waarom ik zoveel potentie voor de Nederlandse voedingsmarkt zie.

 

Het verbaast mij dat van alle Europeanen Nederlanders het minste groente en fruit eten. Er lopen veel campagnes om de consument meer groenten te laten eten. We weten dat gedragsverandering lastig te realiseren is, toch heb ik veel ideeën over hoe we dat kunnen aanpakken.

 

YOVEGGIEWORLD wil het juist omdraaien

 

Waarom tracht de industrie de noodzakelijke dagelijkse groenten niet op te nemen in het fabriceren van de producten voor in het schap van de supermarkt? Het is niet gek om groenten op te nemen in producten waarvan je het niet direct verwacht.

 

Wij willen consumenten verrassen met dagelijkse producten waar groente onderdeel zijn van de basis. Waardoor de consumenten het makkelijk oppakken en toevoegen aan het dagelijkse menu.Met YOVEGGIEWORLD wil ik de toeleveranciers van supermarkten met groenten inspireren

 

Op dit platform geef ik veel inspiratie voor recept- en productontwikkeling voor producenten van de supermarkten. Door groente op de kaart zetten, door het te laten ‘shinen’ zie ik mogelijkheden om groenten op verschillende eetmomenten per dag terug te laten komen.

 

Voor de producenten en toeleveranciers van de supermarkt schrijf ik nieuwe recepturen. Daardoor heb invloed op het bord van miljoen mensen en juist daar wil ik een doorbraak voor groenten realiseren.


 

Mijn idee kan uw culinair succes zijn missie

 

Graag nodig ik u uit om samen te werken aan nieuwe inspirerende groenten recepten voor succesvolle productontwikkeling.

 

Succesvolle recepten ontwikkel ik in mijn kookstudio. Het zit hem in de eenvoud om meervoudig succes te boeken!

 

U kunt hier een afspraak met me maken, de deur is open voor een kop koffie en een goed gesprek over YoVeggie World.

 

Ja, ik wil graag een afspraak maken met Yolanda voor toepassen groenten in succesvolle productontwikkeling

Culinaire groet,

 

Yolanda

 

YolandavanderJagt_2