Kerstfolder Jumbo 2015

 

‘In culi-land klingelen de kerstklokjes wel heel vroeg in het jaar. De eerste ideeën voor de kerstnummers van de grote supermarkten borrelen op als de krokussen nog moeten bloeien. In de zomer is er nog zo’n piek. Stel je voor: buiten is het 30 graden, binnen probeer je in de stemming te komen voor het heerlijk samenzijn.

 

En dan is het nog meer zweten geblazen: natuurlijk komt ook dit jaar kalkoen op tafel, maar hoe willen onze lezers ‘m? Misschien gepekeld en dan gebraden? Het is een kwestie van testen, testen, testen om het beste recept te maken. Zeker voor de pavlova, want door het warme weer heeft onze meringuetaart last van ‘instortingsgevaar’.

 

Dat geldt ook voor de mensen die de bladen maken. Nog voor de decembermaand is aangebroken, wacht namelijk alweer het Paas-nummer. Iets met kip en ei, maar wát dan?

 

Ja lieve mensen, het is hard werken als receptenschrijver!’

 

Fijne feestdagen!

 

 

 

 

 

Culinaire groet,

 

Yolanda

 

YolandavanderJagt_2