Mijn culinaire ambities voor 2016 licht ik toe in mijn eerste nieuwsbrief van 2016

Allereerst wil ik je als gewaardeerde relatie een ontzettend gezond en succesvol 2016 toewensen. Ook wil ik je op de hoogte stellen van de vele nieuwe en culinaire initiatieven die voor 2016 op de rol staan.

 

In het nieuwe jaar 2016 richt ik mij volledig op een nieuwe smaakbelevenis voor de zakelijke markt. Nieuwe frisse en eigentijdse recepten voor bedrijfscatering, culinaire inspiratie voor horeca en menukaarten of eigentijdse recepten voor culinaire apps van nieuwe spelers in de horeca. 

 


Welke ambities heb ik voor het nieuwe jaar ?  

Ik heb grootse plannen om me verder te verdiepen in de gezonde keuken van bedrijfskantines. Een groeimarkt om meer eigentijdse groente gerechten op het menu te krijgen.

Hoe kunnen we minder suiker en zout toevoegen aan recepten, zodat ze nog steeds spannend en bijzonder van smaak zijn.

 

Afgelopen maanden heb ik heel hard gewerkt aan look&feel van mijn eigen brand met de nieuwe website www.yolandavanderjagt.nl. Ook schrijf ik over nieuwe culinaire projecten zoals het nieuwe restaurant van IKEA en het Kerstfestival van Albert Heijn in Utrecht.

 

Het beloofd een geweldig jaar te worden waarin ik jullie graag via mijn nieuwsbrief en Social Media op de hoogte houd!

 

Lees hier mijn eerste nieuwsbrief




Culinaire groet,

 

Yolanda

 

YolandavanderJagt_2