Culinaire zomerse inspiratie met de Nordic Cuisine

 

Via deze weg wil ik u een fantastische zomer en fijne vakantie toewensen.

 

Uiteraard met enkele verrassende zomerse recepten.

 

Ook deze zomer weer frisse, lichte en culinaire recepten. In deze culinaire update neem ik u mee in de verrassing van de Nordic Cuisine. Een keuken die de laatste jaren erg in opkomst is. Met geweldig creatieve gerechten. Die ook deze zomer thuis op het menu kunnen staan, lees mee en laat u verrassen.

 

Op weg naar een heerlijke warme ZOMER!

 


Voor het inspiratie magazine van Sligro heb ik New Nordic food recepten geschreven. Pure smaakvolle gerechten op een inspirerende manier bereid. Met uiteraard veel nadruk op vis. Een keuken die ook in Nederland geweldig in opkomst is.


New Nordic food recepten

 

Pure smaakvolle gerechten op een inspirerende manier bereid. Met uiteraard veel nadruk op vis. Een keuken die ook in Nederland geweldig in opkomst is.ecepten de basis voor succes in productontwikkeling voor supermarkten en toeleveranciers

 

Ben trots op Het inspiratiemagazine dat ik in opdracht van Imediate heb gemaakt. Het is een super mooi nummer geworden met veel informatie over deze snel groeiende keuken.

Men zegt dat het beste eten uit Scandinavië komt. Restaurant Noma in de Deense Hoofdstad Kopenhagen was tot voor kort het beste restaurant ter wereld.

 

Belangrijker is de vraag: hoe komt het dat deze keuken zo in opkomst is, ook in Nederland? Zijn het de pure smaakvolle ingrediënten die op een eenvoudige manier bereid worden? Komt het door de visgerechten? Of is het wat ik denk; de filosofie en kracht achter het koken met lokale ingrediënten.

 

Want de New Nordic Cuisine linkt vooral naar de natuur en de gezondheid van de planeet.

 


IN HOOI GEROOSTERDE MAIS COQUELET MET BOSBESSEN  Roosteren in hooi is een eeuwenoude methode om een product veel smaak te geven en supersappig te houden. Deze perfect gegaarde maiscoquelet is heerlijk mals en kruidig van smaak. Met een friszoete touch van bosbessen.

 

Een keuken vol verfrissing

 

Scandinavië stond niet altijd bekend om haar goede voedsel. Wel om zalm, geconserveerde haring in diverse sauzen en natuurlijk de nog immer gewaardeerde Zweedse gehaktballetjes.

 

Ontdek of her-ontdek zelf de hernieuwde Scandinavische keuken en laat je inspireren door deze Exclusief die helemaal in het teken staat van de New Nordic Cuisine. Graag nodig ik u uit om ook samen te werken aan nieuwe inspirerende recepten voor de consument.

 

Graag nodig ik u uit om samen te werken aan nieuwe inspirerende recepten voor de consument. Mijn idee kan uw culinair succes zijn. Met veel plezier heb ik de recepten voor deze fantastische editie met Sligro ontwikkeld.

 

Diverse succesvolle recepten en producten ontwikkel ik in mijn kookstudio. Het zit hem in de eenvoud om meervoudig succes te boeken. Na de zomer staat de deur altijd open voor een kop koffie en een goed gesprek.

 

Succesvolle recepten ontwikkel ik in mijn kookstudio. Het zit hem in de eenvoud om meervoudig succes te boeken!

 

U kunt hier een afspraak met me maken, de deur is open voor een kop koffie en een goed gesprek.

Culinaire groet,

 

Yolanda

 

YolandavanderJagt_2