De kracht van een culinaire productie met onderscheidende kleurrijke beelden

 

Twee verschillende disciplines: recepten voor culinaire content en een nieuwe productlijn.

 

Voor Pablo’s Quinoa Revolución neemt YoVeggieWorld de regie om samen met een creatief team quinoa in beeld te brengen. Dit bedrijf kiest ervoor om plantaardig eten op de kaart te zetten. We zijn trots op het resultaat en blij met onze samenwerking. Eigentijdse recepten en mooie culinaire fotografie gaat de consument inspireren om quinoa wekelijks op tafel te zetten.

 

Binnenkort komt er een nieuw product op de markt dat YoVeggieWorld heeft ontwikkeld. Kant en klare quinoa maaltijden in een pouche. Een ready to eat product; gemak voor de consument.

 

Samen met de fabrikant heb ik naar het technische aspect van het kookproces gekeken. Aansturen en aanpassen voor verbeterde structuur in de pouche. Cruciaal voor de smaak is de keuze van hoogwaardig kwaliteit van ingrediënten. Met als resultaat een sifgnificant lekker product; restaurantstijl eten zo op tafel.

 

Graag neem ik u mee naar de succesvolle case van Pablo’s Quinoa Revolución 


 

Productontwikkeling vraagt andere kennis en inzichten.

 

Graag wil ik nu laten zien wat YoVeggieWorld voor u kan betekenen. De case van Pablo’s Quinoa Revolución illustreert de kracht van recepturen en het creatief gebruik van groenten. YoVeggieWorld werkt aan 50 nieuwe recepten voor online content. Vernieuwende plantaardige recepturen die het verschil maken voor de foodbranche van morgen.

 

Bekijk hier de aansprekende case van Pablo’s Quinoa Revolución


 

Strategische culinaire focusgebieden waar YoVeggieWorld u kan ondersteunen

 

Recepten plantaardig

Ontwikkelen van recepten die het verschil maken voor u als foodtoeleverancier.

 

Kernwoorden:

  • Focus op groeimarkt
  • Gedifferentieerde verpakkingen voor meerdere doelgroepen
  • Omzet verhoging
  • Lekker en veelzijdig

 

Verrassende groentes

 

Veel kansen voor onderscheidend gebruik van groenten. Voeg deze toe bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Weet u dat millenials graag roze groente eten? Kansen te over om nieuwe omzet te realiseren voor nieuwe markten en doelgroepen.

Laat mij u inspireren voor verschillende doelgroepen en de juiste keuze maken bij nieuwe recept of productontwikkeling.


 

 

U maakt het verschil in succes op het supermarktschap door YoVeggieWorld kritisch mee te laten kijken naar uw huidige proces of product. Met gedegen culinaire vakkennis en jarenlange inzichten op het supermarktschap weten wij de sleutel te vinden voor omzettoename van uw culinaire producten. Wij spelen iedere dag in op de veranderingen die we zien op de culinaire markt.

 

Vooraanstaande bedrijven werken nu met mij samen. Ook zij hebben net als YoVeggieWorld een missie om groenten en plantaardige producten groots op de kaart te zetten.

 

Prachtige opdrachtgevers die inspelen op de culinaire kansen van morgen

 

Van Oers United – SEACONCEPT – Jumbo – Pablo’s Quinoa Revolución – Henri – Vanka aardappelen – Lassie -Bikl – Healthy fresh Vending – AGF

 

Mijn YoVeggieWorld concept kan uw culinair succes zijn

 

Graag nodig ik u uit om samen te werken aan de vele kansen van plantaardig eten met nieuwe inspirerende recepten voor de consument. Het zit hem in de eenvoud om met groenten meervoudig succes te boeken!

 

Culinaire groet,

 

Yolanda

 

YolandavanderJagt_2