Een uitnodiging om kennis te delen in de foodbranche van morgen

 

Dit eerste kwartaal is positief gereageerd op de website van YoVeggieWorld. Een nieuwe richting kiezen vraagt ook nieuwe focus op de juiste doelgroep. YoVeggieWorld zoekt nieuwe partners, om mee in gesprek te gaan. Om visies te delen en strategie uit te zetten voor de groeimarkt van plantaardige eten.

 

Door samen te werken kunnen we impact maken en versnellen. Hier heb ik veel ideeën over. In vele bedrijven zijn innovatie teams en productontwikkelaars aan het werk. Laten we samen werken en het niveau naar het volgende level te tillen. Door met mijn frisse blik naar jullie bedrijf te kijken zie ik altijd nieuwe mogelijkheden.

 

Mijn creativiteit gecombineerd met de kennis van wat de consument wenst vertaal ik naar nieuwe producten die plantaardige eten leuk, verrassend en lekker maken.

 

Als culinair regisseur ga ik in gesprek en verbind ik mijn netwerk in de levensmiddelenindustrie. Dat is waar YoVeggieWorld voor staat. 

Strategische culinaire focusgebieden waar YoVeggieWorld u kan ondersteunen

 

Recepten plantaardig

Ontwikkelen van recepten die het verschil maken voor u als foodtoeleverancier.

 

Kernwoorden:

  • Focus op groeimarkt
  • Gedifferentieerde verpakkingen voor meerdere doelgroepen
  • Omzet verhoging
  • Lekker en veelzijdig

 

Verrassende groentes

 

Veel kansen voor onderscheidend gebruik van groenten. Voeg deze toe bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Weet u dat millenials graag roze groente eten? Kansen te over om nieuwe omzet te realiseren voor nieuwe markten en doelgroepen.

Laat mij u inspireren voor verschillende doelgroepen en de juiste keuze maken bij nieuwe recept of productontwikkeling.


U maakt het verschil in succes op het supermarktschap door YoVeggieWorld kritisch mee te laten kijken naar uw huidige proces of product. Met gedegen culinaire vakkennis en jarenlange inzichten op het supermarktschap weten wij de sleutel te vinden voor omzettoename van uw culinaire producten. Wij spelen iedere dag in op de veranderingen die we zien op de culinaire markt.

 

Vooraanstaande bedrijven werken nu met mij samen. Ook zij hebben net als YoVeggieWorld een missie om groenten en plantaardige producten groots op de kaart te zetten.

 

Prachtige opdrachtgevers die inspelen op de culinaire kansen van morgen

 

Van Oers United – Paul’s Quinoa – Henri – Vanka aardappelen – Lassie – Plus supermarkt, AGF

 

Graag nodig ik u uit voor een inspirerend gesprek over de mogelijkheden van kansrijke innovatie in uw culinaire productontwikkeling.

 

Lef verandert alles.Laten we kennis maken, heeft u een vraag over een nieuwe kijk op recepten.

 

Mijn YoVeggieWorld concept kan uw culinair succes zijn

 

Graag nodig ik u uit om samen te werken aan de vele kansen van plantaardig eten met nieuwe inspirerende recepten voor de consument. Het zit hem in de eenvoud om met groenten meervoudig succes te boeken!

 

Ja, ik ben heel benieuwd en wil graag in gesprek om te sparren over nieuwe ideeën of producten!

De deur staat voor u open, ik maak graag tijd vrij voor een goed gesprek en koffie.

 

Culinaire groet,

 

Yolanda

 

YolandavanderJagt_2