Food Awards 2017  'Groenten' is de motor voor Culinaire innovatie 

Groenten in de hoofdrol in nieuwe recepten

 

Het bewustzijn ten aanzien van eten groeit en mensen streven ernaar om gezonder en duurzamer te leven. Je ziet dan ook dat men er steeds vaker voor kiest om meer verschillende groenten te verwerken in een maaltijd, met een kleiner stukje vlees of zelfs zonder.

Deze revolutie weerspiegelt zich ook bij fabrikanten en retailers.

 

Groenten nemen een steeds belangrijkere positie in bij culinaire productontwikkeling en receptuur. Bij veel succesvolle producten in het schap ligt de basis bij de creatieve toepassing van groenten tijdens de productontwikkeling.

 

Food Awards voor onderscheidende productontwikkeling met accent op groenten

 

Afgelopen maand hebben twee van mijn opdrachtgevers, bij de NS/ Henri en Boboli, prestigieuze prijzen gewonnen door het accent op groenten te leggen.

 

Dit is het bewijs dat culinaire productontwikkeling vanuit creatieve en innovatieve recepten met groenten loont in een sterk competitieve markt.


‘Freshly Baked Concepts’ van Boboli. Succesvolle productontwikkeling in het internationale schap, volgens de laatste trends om meer groente en minder gluten te willen eten. Deze eigentijdse, verrassende en smaakvolle veggie focaccia’s zijn gemaakt met verschillende soorten groenten zoals pompoen, boerenkool, bloemkool en bietjes.


Laat mij jullie inspireren om samen nieuwe groenten producten te ontwikkelen.

 

Groenten geven mij veel inspiratie bij het ontwikkelen van nieuwe culinaire concepten.

Graag inspireer ik bedrijven door als ‘smaakmaker’ mee te kijken naar al lopende productieprocessen. En deze recepten succesvol te maken vanuit nieuwe inzichten, trends en creativiteit.

 

Graag maak ik tijd vrij voor een vrijblijvend gesprek. Neem contact op voor een quick-scan van uw culinaire portofolio. Ben benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen!

 

 


De stationsrestauratie Julia’s van de NS speelt met succes in op de vraag naar meer groenten in maaltijden. Aan de nieuwe pastasauzen van dit eigentijdse concept hebben we extra groente toegevoegd. Ter plaatse kan de klant zelf kiezen welke extra verse groente topping er nog bij kan om het naar wens te maken, zoals bijvoorbeeld courgettespaghetti, bosui of babyspinazie.

 

Mijn idee kan uw culinair succes zijn missie

 

Graag nodig ik u uit om samen te werken aan nieuwe inspirerende recepten voor de consument.

 

Succesvolle recepten ontwikkel ik in mijn kookstudio. Het zit hem in de eenvoud om meervoudig succes te boeken!

 

U kunt hier een afspraak met me maken, de deur is open voor een kop koffie en een goed gesprek.

Ja, ik ben heel benieuwd en wil graag in gesprek om te sparren over nieuwe ideeën of producten!

 

Ja, ik wil graag een afspraak maken met Yolanda voor Food Awards winnende recepturen

Culinaire groet,

 

Yolanda

 

YolandavanderJagt_2