Ga jij ook de keuken in voor heerlijke sinterklaasbaksels?

review-sinterklaas-kookboek

 

Ook dit jaar is Het Grote Sinterklaaskookboek weer een groot succes. Er wordt volop uit gekookt; hoor ik om me heen. En dat is wat we, Anneke en ik graag zien. Terug de keuken in. Wie het boek heeft blijft er enthousiast uit koken en geeft het boek cadeau aan vrienden of collega’s. Jij ook?

 

Verrukkelijke recepten en tips uit ‘Het grote Sinterklaaskookboek’

Wanneer de Sint in het land is willen we allemaal die geur van specerijen in huis. Ieder jaar opnieuw ben je dan op zoek naar dezelfde recepten die bij deze periode horen. Dan wil je lekker de keuken in om zelf aan de slag te gaan. Voor de eerste vers gebakken knapperige (minder zoete) kruidnootjes uit eigen oven.

 

Gezelligheid en eten zijn de rode draad op Sinterklaasavond

Deze en meer verrukkelijke recepten en tips uit ‘Het grote Sinterklaaskookboek’ delen we graag met je. De bekende kruidnoten, taaitaai en banketletters krijgen in dit boek een geheel nieuwe dimensie. Bijzondere recepten zijn o.a. gehaktballen met kruidnootjes en marsepein gemaakt van dadels. Daarnaast passeren diverse moderne varianten de revue, zoals quinoa-kruidnootjes, worstletter en het chocolademelkbuffet. Uiteraard ook veel aandacht voor hartige kost zoals boerenkoolsigaren en de aardappelmijter.

 


review-sinterklaas-kookboek-2a


 

Deze bestseller, al ruim 6500 exemplaren verkocht!

 

Dit geweldige kiner en volwassnen kkokboek staat vol met heerlijke eigentijdse recepten mag bij op sinterklaasavond niet ontbreken. Ben je nog op zoek naar een origineel schoencadeau voor collega’s, opa’s &oma’s, je partner of kinderen?

Hoe te bestellen ?
Ga naar http://www.hetgrotesinterklaaskookboek.nl


review-sinterklaas-kookboek-3a

Ieder jaar opnieuw verbindt het Sinterklaasfeest mensen. Gewoon door het feest samen te vieren.
Het zorgt ervoor dat we met elkaar in contact blijven, eten, rond de tafel zijn, eten delen, spelletjes spelen en vooral veel pret hebben.

Begin 2017 denk ik graag mee met een nieuwe Sinterklaas productlijn of receptontwikkeling speciaal voor jouw bedrijf.
Bel me voor een afspraak, kom graag langs voor een kop koffie en ik neem het Grote rode boek voor je mee!

 

Ja, ik wil graag een afspraak maken met met Yolanda om nieuwe omzetkansen te bespreken

 

Een uur samen in gesprek over nieuwe soepsmaken gaat de omzet op product of menukaart verhogen! Kijk nu voor meer inspiratie op mijn Pinterest pagina.

Culinaire groet,

 

Yolanda

 

YolandavanderJagt_2