Lancering YoVeggieWorld; voor een succesvolle marktpositie in de foodbranche van morgen

 

Als trouwe lezer van mijn culi updates wil ik u een bijzonder gelukkig en succesvol 2019 toewensen. Het zal een spannend culinair jaar jaar worden. We zien dat de diversiviteit in de levensmiddelenindustrie hoogtij viert. De consument eet bewuster en gezonder. Er is de snelle opmars van plantaardig eten en groenten omdat er meer gezondere vervangers beschikbaar zijn in de supermarkt.

 

Innovatief handelen in de stormachtige groei van plantaardig eten zal het sleutelwoord worden voor foodproducten en supermarkten. Ik ben reuze benieuwd wat dit jaar te bieden heeft.

 

Ook dit jaar wens ik u veel succes toe en denk uiteraard weer graag met u mee. 

Naast mijn reguliere werkzaamheden als receptuur ontwikkelaar ben ik nu formeel gestart met mijn nieuwe bedrijf YoVeggieWorld. De handelsnaam is gedeponeerd bij de KvK, de website staat in de steigers en ja; de eerste klanten hebben mij gevonden!

 

WAAROM? Mijn missie is de levensmiddelen industrie te inspireren om plantaardig eten naar ’the next level’ te brengen. YoVeggieWorld is het bedrijf die succesvolle plantaardige producten ontwikkeld voor foodproducenten en toeleveranciers van supermarkten.

 

YoVeggieWorld geeft antwoord op dat wat impact gaat maken in de levensmiddelensector. Succesvolle producten ontwikkelen voor het supermarktschap, die inspelen op de kansen voor het sterk veranderende eetpatroon van nieuwe generaties consumenten. Door ‘plantaardig met hen mee te denken’, hier voorop te lopen en vooral bij te blijven. De focus is op kwaliteit in plaats van uitsluitend te richten op de productiecapaciteit.


U maakt het verschil in succes op het supermarktschap door YoVeggieWorld kritisch mee te laten kijken naar uw huidige proces of product. Met gedegen culinaire vakkennis en jarenlange inzichten op het supermarktschap weten wij de sleutel te vinden voor omzettoename van uw culinaire producten. Wij spelen iedere dag in op de veranderingen die we zien op de culinaire markt.

 

Vooraanstaande bedrijven werken nu met mij samen. Ook zij hebben net als YoVeggieWorld een missie om groenten en plantaardige producten groots op de kaart te zetten.

 

Prachtige opdrachtgevers die inspelen op de culinaire kansen van morgen

 

Van Oers United – Paul’s Quinoa – Henri – Vanka aardappelen – Lassie – Plus supermarkt, AGF

 

Graag nodig ik u uit voor een inspirerend gesprek over de mogelijkheden van kansrijke innovatie in uw culinaire productontwikkeling.

 

Lef verandert alles.Laten we kennis maken, heeft u een vraag over een nieuwe kijk op recepten.

 

Mijn YoVeggieWorld concept kan uw culinair succes zijn

 

Graag nodig ik u uit om samen te werken aan de vele kansen van plantaardig eten met nieuwe inspirerende recepten voor de consument. Het zit hem in de eenvoud om met groenten meervoudig succes te boeken!

 

Ja, ik ben heel benieuwd en wil graag in gesprek om te sparren over nieuwe ideeën of producten!

De deur staat voor u open, ik maak graag tijd vrij voor een goed gesprek en koffie.

 

Culinaire groet,

 

Yolanda

 

YolandavanderJagt_2