Let’s veganize the world together. Welke plantaardige oplossingen kunnen we toevoegen in gerechten?

 

Let’s veganize the world together

Heeft u al de documentaire ‘the cowspiracy’ op Netflix gezien?

 

Na het zien van deze docu weet u precies dat het belangrijk is om nieuwe keuzes te maken in de ‘foodbranche van morgen’. Welke plantaardige oplossingen kunnen we toevoegen in gerechten?

 

Het begint bij het ontwikkelen van nieuwe recepturen. Mijn visie is om samen met bedrijven in de voedingsindustrie, plantaardige recepturen te ontwikkelen die het verschil maken. Plantaardig eten is een nieuwe ‘lifestyle’.

 

De toekomst ligt in het vinden van plantaardige innovatieve oplossingen met nieuwe recepturen, die we omtoveren tot nieuwe klassiekers. Dat zijn wensen van de flexitariër.

 

Klassieke recepten waarin we altijd gekookt hebben met veel room en boter kunnen we gemakkelijk vervangen door plantaardige voedingstoffen. Op deze manier worden de recepten van de toekomst ontwikkeld. Hier zie ik mogelijkheden om simpelweg samen een steentje bij te dragen.

 

Plantaardig eten kan alleen versneld op het menu komen door samen de schouders eronder te zetten. En een statement te maken voor leuk en lekker eten.

 

Veganize daar waar het kan, let’s start together.

 

Graag neem ik u mee naar de succesvolle case van LASSIE RIJST


 

Onderscheidende receptuur maakt het verschil.

 

Graag wil ik nu laten zien wat YoVeggieWorld voor u kan betekenen. De case van LASSIE RIJST illustreert de kracht van recepturen en het creatief gebruik van groenten. Vernieuwende recepturen die het verschil maken voor de foodbranche van morgen.

 

Bekijk hier de aansprekende case van LASSIE RIJST


 

Strategische culinaire focusgebieden waar YoVeggieWorld u kan ondersteunen

 

Recepten plantaardig

Ontwikkelen van recepten die het verschil maken voor u als foodtoeleverancier.

 

Kernwoorden:

  • Focus op groeimarkt
  • Gedifferentieerde verpakkingen voor meerdere doelgroepen
  • Omzet verhoging
  • Lekker en veelzijdig

 

Verrassende groentes

 

Veel kansen voor onderscheidend gebruik van groenten. Voeg deze toe bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Weet u dat millenials graag roze groente eten? Kansen te over om nieuwe omzet te realiseren voor nieuwe markten en doelgroepen.

Laat mij u inspireren voor verschillende doelgroepen en de juiste keuze maken bij nieuwe recept of productontwikkeling.


 

 

U maakt het verschil in succes op het supermarktschap door YoVeggieWorld kritisch mee te laten kijken naar uw huidige proces of product. Met gedegen culinaire vakkennis en jarenlange inzichten op het supermarktschap weten wij de sleutel te vinden voor omzettoename van uw culinaire producten. Wij spelen iedere dag in op de veranderingen die we zien op de culinaire markt.

 

Vooraanstaande bedrijven werken nu met mij samen. Ook zij hebben net als YoVeggieWorld een missie om groenten en plantaardige producten groots op de kaart te zetten.

 

Prachtige opdrachtgevers die inspelen op de culinaire kansen van morgen

 

Van Oers United – Paul’s Quinoa – Henri – Vanka aardappelen – Lassie – Plus supermarkt, AGF

 

Graag nodig ik u uit voor een inspirerend gesprek over de mogelijkheden van kansrijke innovatie in uw culinaire productontwikkeling.

 

Lef verandert alles.Laten we kennis maken, heeft u een vraag over een nieuwe kijk op recepten.

 

Mijn YoVeggieWorld concept kan uw culinair succes zijn

 

Graag nodig ik u uit om samen te werken aan de vele kansen van plantaardig eten met nieuwe inspirerende recepten voor de consument. Het zit hem in de eenvoud om met groenten meervoudig succes te boeken!

 

Ja, ik ben heel benieuwd en wil graag in gesprek om te sparren over nieuwe ideeën of producten!

De deur staat voor u open, ik maak graag tijd vrij voor een goed gesprek en koffie.

 

Culinaire groet,

 

Yolanda

 

YolandavanderJagt_2