Nieuwe culinaire concepten 2017 voor Bedrijfscatering

Medewerkers willen een gezond bedrijfsrestaurant

 

De keuze uit een degelijke boterham met kaas of een broodje kroket volstaat niet meer in het bedrijfsrestaurant. De nieuwe generatie medewerkers wil ambachtelijk en biologisch eten. Bedrijfscateraars dienen het cateringconcept, de omgeving en andere services daarop af te stemmen.

 

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in bedrijfsrestaurants. Een transitie naar gezondere voeding is meer een evolutie dan een revolutie. Een verschuiving van anoniem bulkvoedsel naar eten en drinken met identiteit’. Denk aan streek- en biologische producten.Belangrijke rol in welbevinden van medewerkers

Bedrijven herkennen dat food een belangrijke rol speelt in het welbevinden van medewerkers en hoe die hun werk doen. Google is een voorbeeld van een bedrijf dat op deze manier invulling geeft aan bedrijfscatering.

 

Een gezond, vers, betaalbaar en duurzaam voedselassortiment vormt de basis. Het voedsel in het bedrijfsrestaurant heeft een hoge voedingswaarde. Gezonde producten verkrijgen een strategische plek op het buffet zodat medewerkers de gezondere producten sneller kiezen. Gezonde producten kosten minder dan ongezonde producten.

 

Duurzame gezonde voeding is synoniem van plezier en gezelligheid onder medewerkers. Maar ook een bewustwordingsproces dat de werkgever de vitaliteit hoog op de agenda heeft staan.

 

Geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. En gezonder koken makkelijk, leuk en bereikbaar maken voor iedereen.

 


 

Uw medewerker waardert nieuwe culinaire concepten voor de lunch

 

 

Culinaire productontwikkeling in bedrijfsrestaurants vloeit voort uit een filosofie van bedrijven die zich inzetten voor een vitale medewerker. Ik geloof erin dat de manier waarop je als bedrijf gezond en gevarieerde culinaire concepten voordraagt bepaalt of medewerkers zich thuis voelen.

 

 

Ook geinteresserd in nieuwe omzetkansen voor 2017 vanuit inspirerende culinaire productontwikkeling ?

 

Ja, ik wil graag een afspraak maken met met Yolanda om nieuwe omzetkansen te bespreken

Culinaire groet,

 

Yolanda

 

YolandavanderJagt_2