Recepten "de basis voor culinair succes" !

De Nederlandse culinaire markt wordt echt spannender.

 

 

Culinaire smaakbeleving wordt opnieuw ontdekt. De vraag blijft: hoe kan dat ene gerecht of product nu nog beter worden?


En welke belangrijke rol spelen recepten hierin?

 

De juiste recepturen voor echte smaakbelevenis

We zien in Nederland een opmars van culinaire verfijning. Kijk eens op de menukaarten in de horeca of proef nieuwe producten in de supermarkt.

 

Recent onderzoek van Smart Food Monitoren bevestigt dat het opdoen van culinaire inspiratie via recepten nog nooit zo populair is geweest. Vooral vrouwen zoeken hun recepten via verschillende kanalen zoals kookboeken, winkelmagazines en foodblogs. Ook culy vlogs worden steeds populairder.

 


 


Samen werken aan een fantastisch kookboek?

 

Graag deel ik mijn kennis en ervaring met het ontwikkelen van kookboeken. Er zijn vele voordelen. Zoals het versterken van uw merkbeleving en het verkrijgen beeld en content voor eigen publicaties of website.

 

Ook dit jaar wil ik graag samenwerken aan een nieuw kookboek. Vorig jaar heb ik in opdracht van het Food Cabinet – Power to the pieper geschreven. Op dit moment het enige aardappelkookboek op de markt, samen geschreven met Jonah Freud en Samuel Levi.

 

De Nederlandse aardappelorganisatie heeft hiervoor opdracht gegeven. Om de eerste druk te realiseren heeft deze organisatie 2500 boeken afgenomen. Daarnaast is dit boek ook verkrijgbaar bij de (online) boekhandel.

 


Recepten op maat gemaakt, ook voor uw bedrijf een optie?

 

Recepten zijn pas succesvol als ze volledig kloppend zijn voor producent en consument. Of het nu gaat om een verpakking met een inspirerend recept en beeld. Of voor een nieuw product dat in het groot geproduceerd gaat worden.

 

Doordat ik veel feedback van lezers van mijn kookboek krijg weet ik dat zij altijd enthousiast met mijn recepten aan de slag gaan. Mijn creativiteit is om recepten altijd een eigen ‘look&feel’ te geven. Altijd op zoek naar dat ene ingrediënt die het gerecht of product nog beter laat smaken. Het creëren van een gedachte naar idee, naar tastbaar product of alles omvattend concept.

 

Het ontwikkelen en schrijven van het recept begint in mijn hoofd. Inspiratie doe ik op in kookboeken en in dagelijkse gesprekken met relaties. Voordat ik begin met schrijven ga ik in mijn kookstudio aan de slag. Hoe gaat het smaken, wat is een goede combinatie? Wat voeg ik toe en welk ingrediënt laat ik weg in een recept?

 

Ik streef naar echt eten voor iedereen. En mijn passie is om mee te werken aan vernieuwing in de wereld van voeding en recepturen. Van receptontwikkeling tot foodstyling aan toe.

 

Mijn idee kan uw culinair succes zijn

 

Graag nodig ik u uit om samen te werken aan nieuwe culinaire content en inspirerende recepten voor de consument.
Succesvolle recepten ontwikkel ik in mijn kookstudio.

 

Zijn ze interessant genoeg? Zijn ze origineel? Kan mijn moeder of buurman ze gemakkelijk uitvoeren? Het zit hem in de eenvoud om meervoudig succes te boeken!

 

Wilt u ook succes met culinair inspirerende recepten ? Of samen een kookboek ontwikkelen? Waarom niet eens een uur van gedachten wisselen? De deur is open voor een kop koffie en een goed gesprek.

 

Ja, ik wil graag een afspraak maken met Yolanda voor de meest succesvolle recepten

Culinaire groet,

 

Yolanda

 

YolandavanderJagt_2