Smaakregie voor nieuwe productontwikkeling supermarkten

 

Vraag naar convenience producten biedt Supermarkten veel groeikansen

 

‘Dat vraagt om vernieuwende  recepten’

 

Het eetgedrag van consumenten verandert snel. Met meer vraag naar convenience producten waarbij gezondheid en smaak de boventoon voeren. Gemaakt met lekker ingrediënten met een authentieke smaak.

Kortom een uitdagende markt voor foodproducenten en supermarkten.

 

De consument zet graag vaker exotische kant en klare gerechten op tafel. Door het vele reizen ontdekken mensen nieuwe smaken. Met een voorkeur voor Oosterse en oost mediterraanse gerechten. Gemaakt met peulvruchten, fregola, quinoa, sojaboontjes en granen. Deze ingrediënten worden steeds populairder.

 

Wie neemt de leiding in deze groeimarkt?

 

Vanuit de afnemers van convenience food is er een duidelijke wens naar nieuwe partnerships. Toeleveranciers kunnen nu een slag maken omtrent culinaire innovatie vanuit eerlijke recepten.

Juist de innovatie in receptuur maakt deze gerechten zo populair. Onze smaak is verder ontwikkeld.

 

Tijd om voor producenten en supermarkten te investeren in gezonde en plantaardige convenience gerechten.

Nieuwe producten in het vers koelschap. Met de juiste receptuur maak je het verschil. Wie uitmuntende maaltijden kan produceren en deze in het vers koelschap kan krijgen boekt succes.

 

Recepten zijn pas succesvol als ze volledig kloppend zijn voor producent en consument. Of het nu gaat om een verpakking met een inspirerend recept en beeld. Of voor een nieuw product dat in het groot geproduceerd gaat worden.

 Op zoek naar een smaakregisseur voor productcategorieën?

 

Supermarkten en foodproducenten kunnen samen de vraag voor deze markt voorzien. Het begint bij goede en verrassend lekkere recepten. Als specialist kan ik in receptuur en smaakbelevenis een belangrijke rol spelen.

 

De beste basis voor een nieuw product is met de juiste ingrediënten, kwaliteit en aandacht te koken. Door creativiteit, smaak en een vers beleving toe te voegen creëer je de wow factor. Hoe kun je meer smaak toevoegen aan je producten?

 


Mijn missie

 

Het is mijn missie om eerlijk restaurant stijl eten bij consumenten thuis op tafel te krijgen. Gemak blijft; met mijn kennis en creativiteit wil ik een bijzonder convenience product via de supermarkt op tafel krijgen.

 

Een eerlijk en gezond product waar ik trots op kan zijn. Waar smaak en beleving samen komen.Heeft u ook plannen om het roer om te gooien of op te starten? Dan denk ik graag met u mee. Bel of mail me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ja, ik ben heel benieuwd en wil graag in gesprek om te sparren over nieuwe ideeën of producten!

 

Ja, ik wil graag een afspraak maken met Yolanda voor de succesvolle recepten voor convenience producten

Culinaire groet,

 

Yolanda

 

YolandavanderJagt_2