Verfrissende culinaire reportages in Delicious 2017

Ik wil u graag verrassen met enkele zeer geslaagde culinaire reportages in Delicious.

 

Dit jaar 2017 staan er weer geweldige projecten met Delicious op de agenda. Het beloven weer creatief spannende culinaire reportages te worden. Graag geef ik je een kijkje in 3 geweldige reportges over Winter BBQ, varieren met groente en een ode aan de aardappel. Delicious. magazine is dáár waar het om koken en eten draait. Met maakbare recepten, vol verhalen over mensen met een passie voor eten en fotografie om bij te watertanden. Restaurants die je niet mag missen, de mooiste keukenspullen en geweldige wijnadviezen.

 

Winter BBQ

Dit zijn gerechten zoals we ze graag hebben: je draait je hand er niet voor om en krijgt 1-2-3 verrassende smaakexplosies op je bord! Wacht de winterzon af en nodig iedereen uit!

 

Bekijk hier de Winter BBQ reportage in Delicious.

 

De reportages werden verzorgd door: Recepten Yolanda van der Jagt Fotografie Eric van Lokven, Styling Cyn Ferdinandus, Bereiding Eke Marien en Productie Merijn Tolm.

 


Bron: tasting tables


 

Verrassende en spannende groeten

 

Verrassing! Proef de bijzondere combinatie van fris-zoete wortelgranita en heerlijk kruidige loofsiroop. Boterzachte hele tuinbonen met een rijke, spicy smaak van sinaasappel en chilipeper.

 

Bekijk hier de reportage in Delicious over spannende groenten.


Power to the Pieper Kookboek

 

Veel complimenten gekregen over het Power to the pieper kookboek, wat ik samen met Jonah Freud en Samuel Levi heb geschreven. Kijk ook in Delicious #1 2017.

Power to the Pieper

 

De aardappel heeft de afgelopen jaren flink aan populariteit ingeboet en staat lang niet zo vaak meer op tafel als 30 jaar geleden. In het boek ‘Power to the pieper’ wordt Neerlands culinaire trots weer de hoofdrol gegeven die ze verdient, aldus de auteurs. Of je het daar nu mee eens bent of niet, variëren met aardappels is altijd een goed idee. En dat zit met dit boek wel goed.

 

Auteur Samuel Levie brengt een ode aan de aardappel. Hij vertelt over de historie, diversiteit en voedingswaarden. Ook legt hij uit hoe je zelf aardappelen kunt telen en welke bereidingswijzen er zijn. Dat de aardappel van alle markten thuis is, blijkt wel uit dit geweldige boek.

 

Receptontwikkelaars en kookboekenschrijvers Jonah Freud en Yolanda van der Jagt schreven daarbij zeventig aardappelrecepten in zeven categorieën: koken, bakken, pureren, poffen, oven, frituren en zoet.

Power to the pieper plaatst de aardappel op een voetstuk en misschien is dat ook wel nodig.

 

We zijn een beetje vergeten hoe veel lekkers je met de aardappel kunt maken. Dit boek is niet alleen geschikt voor de pieperliefhebber, maar overtuigt denk ik ook de mensen die de aardappel stiekem wat saai vinden.

 

Bekijk hier de reportage over verrassende pieper gerechten

 

Ook geinteresseerd in nieuwe omzetkansen voor 2017 vanuit inspirerende culinaire productontwikkeling ?

 

Ja, ik wil graag een afspraak maken met Yolanda om nieuwe omzetkansen te bespreken

Culinaire groet,

 

Yolanda

 

YolandavanderJagt_2