Yolanda van der Jagt nieuwsbrief Valentijn 2016

valentijnEen inspirerend Valentijnsrecept

voor jouw geliefde

Valentijns crêpe hartjes van rode bietjes

Verras je geliefde met hartjes crêpes van rode bieten! Anders en vernieuwend! De inspiratie voor deze crêpes heb ik gehaald van het red velvet crêpe recept op mijn pinterest Valentijnsbord. Een ‘think out of the box’ mini project voor Valentijn. Met de biet als ingrediënt vormt dit een nieuw verassend recept. Jij hebt de primeur van dit bijzondere recept en dat is mijn Valentijns tip voor jou! Geniet ervan

 

 

Hoe te bereiden?

Pureer in de keukenmachine 100 g geschilde in stukjes gesneden rauwe biet, 3 eieren, 300 ml melk, 3 el olijfolie en een snuf zout tot een gladde roze melk. Schenk de melk door een zeef in een kom. Druk het roze vocht met een lepel uit. Zeef 125 g bloem erboven en klop deze erdoor. Verhit boter in een pan en bak met hartjes vormen, hartjes flensjes.


 

 

Januari 2016 was een groot succes

read9a

 

 

Ik ga in Mart café Rotterdam aan de slag om een nieuw concept voor hun Hollandse menukaart te schrijven. Voor mij als echte Vlaardinger voelt het een beetje als een thuiswedstrijd. Leuk!

 

 

Voor Compass group Nederland mocht ik een bijzonder concept voor vijf verschillende horecazaken schrijven. Was heel blij met de reactie van de productmanager Hans Gijsen; ‘spot on’!

 

 

De recepten voor het Jumbo supermarkt magazine #4 had ik voor de Kerst reeds geschreven. Nu kreeg ik de opdracht een mooie meerdaagse foodstyling voor deze basis recepten uit te voeren

Culinaire groet,

 

Yolanda

 

YolandavanderJagt_2