YoVeggieWorld; culinair ondersteunend bedrijf voor voedselproducenten en toeleveranciers van de supermarkt

 

YoVeggieWorld is het culinair ondersteunend bedrijf voor succesvolle culinaire productontwikkeling voor food producenten en toeleveranciers van de supermarkt.

 

Mijn missie is succesvolle producten te ontwikkelen voor het supermarkt schap die tegemoet komen aan het sterk veranderende eetpatroon van de huidige consument. Als culinaire receptontwikkelaar zet ik al mijn ervaring in om succesvolle producten voor de industrie te ontwikkelen. Wilt u op lange termijn succesvol zijn; dan is het tijd nu in te spelen op het sterk veranderende eetpatroon en behoefte van de nieuwe generatie consument.

 

YoVeggieWorld heeft het antwoord op wat de impact gaat worden in de levensmiddelensector. Ik zie namelijk dat een nieuwe trend omgezet gaat worden in dagelijkse behoefte en eetpatroon. De gemiddelde consument kijkt juist nu uit naar meer verse en vooral gezonde producten zoals plantaardig culinaire gemaks-producten. Deze consument wil een kant en klaar, goed en eerlijk product op tafel zetten. Kies voor kwaliteit in plaats van uitsluitend te richten op productiecapaciteit. 

Wat succesingredienten bied ik voor foodproducenten en toeleveranciers van de supermarkten?

 

  • Meer onderscheid maken door nieuwe ingrediënten toe te voegen.
  • Nieuwe product extensie in dezelfde lijn toevoegen die inspelen op de vraag naar plantaardig eten.
  • Hoe kunnen we meer groente toevoegen aan producten, wat inspeelt op de consumenten gezonder te eten, conform de schijf van vijf.
  • Waar kunnen we plantaardige eiwitten vervangen of dierlijke eiwitten verminderen?
  • We kunnen creatieve recepttips en seizoenen aan uw portfolio toevoegen.

U maakt het verschil in succes op het supermarktschap door YoVeggieWorld kritisch mee te laten kijken naar uw huidige proces of product. Met gedegen culinaire vakkennis en jarenlange inzichten op het supermarktschap weten wij de sleutel te vinden voor omzettoename van uw culinaire producten. Wij spelen iedere dag in op de veranderingen die we zien op de culinaire markt.

 

Vooraanstaande bedrijven werken nu met mij samen. Ook zij hebben net als YoVeggieWorld een missie om groenten en plantaardige producten groots op de kaart te zetten.

 

Prachtige opdrachtgevers die inspelen op de culinaire kansen van morgen

 

Van Oers United – Paul’s Quinoa – Henri – Vanka aardappelen – Lassie – Plus supermarkt, AGF

 

Graag nodig ik u uit voor een inspirerend gesprek over de mogelijkheden van kansrijke innovatie in uw culinaire productontwikkeling.

 

Lef verandert alles.Laten we kennis maken, heeft u een vraag over een nieuwe kijk op recepten.

 

Mijn YoVeggieWorld concept kan uw culinair succes zijn

 

Graag nodig ik u uit om samen te werken aan de vele kansen van plantaardig eten met nieuwe inspirerende recepten voor de consument. Het zit hem in de eenvoud om met groenten meervoudig succes te boeken!

 

Ja, ik ben heel benieuwd en wil graag in gesprek om te sparren over nieuwe ideeën of producten!

De deur staat voor u open, ik maak graag tijd vrij voor een goed gesprek en koffie.

 

Culinaire groet,

 

Yolanda

 

YolandavanderJagt_2