Culinaire smaakregisseur die “groenten” inpast voor succesvolle producten

 

Groenten spelen meer en meer een hoofdrol in succesvolle food concepten. Vergeten groenten zijn in opmars. Het bewustzijn ten aanzien van eten groeit en mensen streven ernaar om gezonder en duurzamer te leven. Een omslag in vooral minder vlees en juist essentieel meer groente.

 

Deze revolutie weerspiegelt zich ook bij fabrikanten en retailers. Groenten nemen een steeds belangrijkere positie in bij culinaire productontwikkeling en receptuur. Bij veel succesvolle producten in het schap ligt de basis bij de creatieve toepassing van groenten tijdens de productontwikkeling.

 

De trend naar gezond eten en meer groenten leidt tot innovatie in de markt. Fabrikanten en Retailers ontdekken dat mensen juist meer behoefte hebben aan gewone groentesoorten in dagelijkse produkten. Wel klaargemaakt op een bijzondere manier!

 

Groenten vormen de motor voor Award winnende foodconcepten

 

Twee opdrachtgevers van mij hebben in 2017 prestigieuze prijzen gewonnen vanuit recepturen met het accent op “GROENTEN”. Een bewijs dat culinaire produktontwikkeling vanuit creatieve en innovatieve recepten met groenten aanslaat in een sterk competatieve markt .

Vul het onderstaand formulier in voor een gratis consult

yolanda

Wat levert u een gesprek over culinaire productontwikkeling op?

 

  • Culinaire Inspiratie
  • Vernieuwende recepten
  • Inzicht in omzetkansen

 

Hartelijke groet,

 

Yolanda van der Jagt

Wat houdt het gratis consult in?

Een uur van gedachten wisselen over de kracht van culinaire productontwikkeling. Vanuit mijn culinaire kennis, -trends en -inzicht, wisselen we gedachten uit over hoe je meer omzet realiseert met innovatieve recepten en productontwikkeling.

Wie is Yolanda van der Jagt?

Hoe partijen in de markt mij omschrijven. “Yolanda weet als geen ander de veranderende culinaire smaak en voorkeuren van consumenten te herkennen. Zij is de ideale sparringpartner voor foodproducenten en retailers/supermarkten om vanuit eigentijdse recepten culinaire productontwikkeling succesvol te begeleiden”.