Culinaire smaakregisseur “Samen werken” aan succesvolle producten

 

Hoe kunnen supermarkten en toeleveranciers nu succesvolle ‘fast casual’ producten introduceren? Alles draait hierbij om de juiste productontwikkeling. Vanuit onderscheidende recepturen voor de optimale smaakbeleving. Hierbij gebruik ik mijn vakkennis die ik in jaren heb opgedaan in top keukens op sterrenniveau. In combinatie met de kennis dat ik weet wat een consument ‘triggered’; vers, gemak, verrassend en oog voor gezondheid en welzijn.

 

Het creëren van een gedachte naar een tastbaar product. Een alles omvattend premium concept dat het culinaire hart van de consument sneller doet kloppen.

 

Een smaakregisseur die vanuit superieure recepten de basis legt voor succesvolle productcategorieën

 

Wie uitmuntende maaltijden kan produceren en deze in het vers koel schap kan krijgen boekt succes. Het begint bij de ontwikkeling van goede en verrassend lekkere recepten.  Als “smaakregisseur” fungeer ik graag voor culinaire innovatie. De optimale schakel tussen Supermarkten en Foodproducenten.

Vul het onderstaand formulier in voor een gratis consult

yolanda

Wat levert u een gesprek over culinaire productontwikkeling op?

 

  • Culinaire Inspiratie
  • Vernieuwende recepten
  • Inzicht in omzetkansen

 

Hartelijke groet,

 

Yolanda van der Jagt

Wat houdt het gratis consult in?

Een uur van gedachten wisselen over de kracht van culinaire productontwikkeling. Vanuit mijn culinaire kennis, -trends en -inzicht, wisselen we gedachten uit over hoe je meer omzet realiseert met innovatieve recepten en productontwikkeling.

Wie is Yolanda van der Jagt?

Hoe partijen in de markt mij omschrijven. “Yolanda weet als geen ander de veranderende culinaire smaak en voorkeuren van consumenten te herkennen. Zij is de ideale sparringpartner voor foodproducenten en retailers/supermarkten om vanuit eigentijdse recepten culinaire productontwikkeling succesvol te begeleiden”.