Culinaire smaakregisseur “voor succesvolle Outdoor Foodconcepten”

 

De consument staat vandaag vaak voor een dilemma: luistert hij naar zijn food-hart dat hem overtuigd om écht lekker eten te kopen? Of luistert hij naar zijn hoofd, dat hem vertelt dat hij iets moet kopen dat hem meer tijd geeft in de drukke dag agenda.

 

De consument wil gemak en verrast worden met lekker eten. Lange tijd leken deze verlangens onverenigbaar, dat is nu verandert. Producenten en outdoor retailers voorzien steeds beter in verse To Go gemaksproducten die een oplossing bieden voor het tijdsprobleem van de consument. Van ultra gezonde groene smoothies tot vers gesneden groente- of fruitsalades met bijgeleverd vorkje.

 

Culinaire smaakregie tussen producent en outdoor retailer

 

In nieuwe foodconcepten gaat ‘smaakregie’ het onderscheid maken. Alles draait om kwaliteit en vers, gerechten met superieure recepten. En veel groenten. De basis van deze recepten ligt bij de kennis wat de consumenten vandaag de dag willen eten.

 

Als “smaakregisseur” fungeer ik graag voor culinaire innovatie. De optimale schakel tussen Outdoorconcepten en Foodproducenten.

Vul het onderstaand formulier in voor een gratis consult

yolanda

Wat levert u een gesprek over culinaire productontwikkeling op?

 

  • Culinaire Inspiratie
  • Vernieuwende recepten
  • Inzicht in omzetkansen

 

Hartelijke groet,

 

Yolanda van der Jagt

Wat houdt het gratis consult in?

Een uur van gedachten wisselen over de kracht van culinaire productontwikkeling. Vanuit mijn culinaire kennis, -trends en -inzicht, wisselen we gedachten uit over hoe je meer omzet realiseert met innovatieve recepten en productontwikkeling.

Wie is Yolanda van der Jagt?

Hoe partijen in de markt mij omschrijven. “Yolanda weet als geen ander de veranderende culinaire smaak en voorkeuren van consumenten te herkennen. Zij is de ideale sparringpartner voor foodproducenten en retailers/supermarkten om vanuit eigentijdse recepten culinaire productontwikkeling succesvol te begeleiden”.