Culinaire productontwikkeling met vlees maakt zoveel verschil

 

Culinaire productontwikkeling bepaalt het succes van het Kerstaanbod in vlees bij supermarkten en horeca. Want de huidige consument heeft meer dan ooit oog voor echte culinaire kwaliteit. Ook tijdens de feestdagen willen ze en gemak en verrast worden. Men kijkt vooral kritisch naar de kwaliteit van het vlees.

 

Dit maakt het verschil voor uw horecazaak of supermarkt. Want de consument is zeker bereid er meer geld aan uit te geven. Laten we samen kansen benutten in 2017 en werken aan een onderscheidende culinaire productontwikkeling.

Vul het onderstaand formulier in voor een gratis consult

yolanda

Wat levert u een gesprek over culinaire productontwikkeling op?

 

  • Culinaire Inspiratie
  • Vernieuwende recepten
  • Inzicht in omzetkansen

 

Groet,

 

Yolanda van der Jagt

Wat houdt het gratis consult in?

Een uur van gedachten wisselen over de kracht van culinaire productontwikkeling. Vanuit mijn culinaire kennis, -trends en -inzicht, wisselen we gedachten uit over hoe je meer omzet realiseert met innovatieve recepten en productontwikkeling.

Wie is Yolanda van der Jagt?

Wat is er beter dan anderen jou omschrijven. “Een kanjer van een kookvrouw die een enorme invloed op de hedendaagse keuken heeft. Jarenlang roert ze dagelijks professioneel in potten en pannen”, volgens een journalist van een grote Nederlandse krant.