VRAAG NAAR CONVENIENCE PRODUCTEN BIEDT SUPERMARKTEN VEEL GROEIKANSEN!

 

Het eetgedrag van consumenten verandert snel. Met meer vraag naar convenience producten uit het koelschap die direct thuis gegeten kunnen worden. Waarbij gezondheid en smaak de boventoon voeren. Gemaakt met lekker ingrediënten met een authentieke smaak.

 

Kortom een uitdagende markt voor foodproducenten en supermarkten. Juist door het vele reizen ontdekken mensen nieuwe smaken. Met een voorkeur voor Oosterse en oost mediterraanse gerechten. Gemaakt met peulvruchten, fregola, quinoa, sojaboontjes en granen. Deze ingrediënten worden steeds populairder. Hoe maak je hier een succesvol convenience product van?

 

‘Dat vraagt om vernieuwende recepten’ Een smaakregisseur die de basis legt voor succesvolle productcategorieën

 

Wie uitmuntende maaltijden kan produceren en deze in het vers koelschap kan krijgen boekt succes. Het begint bij goede en verrassend lekkere recepten. Ik nodig u uit om mij als de smaakregisseur de schakel te zijn tussen Supermarkten en Foodproducenten.

 

Als specialist kan ik in receptuur en smaakbelevenis een belangrijke rol spelen. De beste basis voor een nieuw product is met de juiste ingrediënten, kwaliteit en aandacht te koken. Door creativiteit, smaak en een vers beleving toe te voegen creëer je de wow factor. Ik nodig u graag uit.

Vul het onderstaand formulier in voor een gratis consult

yolanda

Wat levert u een gesprek over culinaire productontwikkeling op?

 

  • Culinaire Inspiratie
  • Vernieuwende recepten
  • Inzicht in omzetkansen

 

Groet,

 

Yolanda van der Jagt

Wat houdt het gratis consult in?

Een uur van gedachten wisselen over de kracht van culinaire productontwikkeling. Vanuit mijn culinaire kennis, -trends en -inzicht, wisselen we gedachten uit over hoe je meer omzet realiseert met innovatieve recepten en productontwikkeling.

Wie is Yolanda van der Jagt?

Wat is er beter dan anderen jou omschrijven. “Een kanjer van een kookvrouw die een enorme invloed op de hedendaagse keuken heeft. Jarenlang roert ze dagelijks professioneel in potten en pannen”, volgens een journalist van een grote Nederlandse krant.